Tuesday, September 11, 2007

Fort Greene Fest and life in Brooklyn

Wow, lang geleden! Ik weet dat het belachelijk klinkt als ik zeg dat ik het druk heb. Zeker nu ik geen werk heb, maar toch. Het eerste weekend na mijn laatste blog zijn we naar Vermont getrokken. Het was een lang weekend (maandag was labor day) en bovendien was het Carmen's verjaardag. Vermont is altijd leuk en als het weer meezit (wat het geval) was, wordt het meer dan leuk. In Vermont hebben we geen internet of GSM wat een goed excuus is om niet te bloggen of te bellen.

Vorig weekend was het 'Fort Greene Fest'. Het was de eerste keer, maar als alles goed gaat wordt het een jaarlijkse traditie. Of ze ooit de '40th annual edition' (!) halen zoals onze Pulaski Block Party 3 weken geleden is de vraag, maar de eerste editie was alvast een succes. Het was een typisch 'park festival' met standjes waar de locale restaurantjes hun eten aanboden en een klein podium met groepjes uit de buurt. We hebben dus veel soul, hiphop en reggae gehoord. Talib Kweli kwam de boel afsluiten en hij deed dat heel goed. Hiphop is 'live' niet altijd synoniem voor goed entertainment, maar als 1 van de beste acts speelt in de buurt waar het genre onstaan is dan kan er niet veel mislopen. Talib had een madam mee en die rapte er niet naast. Ik moet nog uitvissen wie dat precies was.
De afgelopen 2 weken heb ik wat rond gefietst in Brooklyn en een beetje gezocht naar 'officieus werk'. Daarover later meer. Mijn koffie wordt koud.2 comments:

Anonymous said...

Vet!
Ma toch nog vetter, volgende zatderdag in Belgium:
ROCKfuif in Klaa Vuist.
Eat that!

;-)

Wuss.

Anonymous said...

Talib rules!!!!!!!